Na alle euforie over de Rotsoordbrug: tijd voor een tegengeluid

RotsoordbrugLogo onderstebovenNa alle euforie over de Rotsoordbrug en de inmiddels door de gemeenteraad toegezegde 30.000 euro voor een haalbaarheids onderzoek is het misschien tijd voor een tegengeluid.

We hebben het hier namelijk over een onderzoek naar een nieuwe brug tussen 2 bestaande bruggen. Naar mijn mening bieden de Oranje– en Vondelbrug een uitstekende toegang tot “hotspot” Rotsoord.

gemeenteraad verleid?
Vondelbrug 2 mei 2013Dat de vrienden van de Rotsoordbrug de gemeente hebben verleid tot dit onderzoek is een geweldige prestatie en pleit naar mijn mening niet voor de raadsleden die dit  mogelijk hebben gemaakt.
Ik betwijfel of de gemeenteraadsleden de situatie ter plekke bekeken hebben.  De bestaande infrastructuur is naar mijn mening goed en biedt Rivierenwijkers volop de mogelijkheid om via de bestaande bruggen gebruik te maken van Rotsoord en het Tolsteegplantsoen

.OranjebrugWaalstraastJutfasewegOranjebrug omdopen in ‘Rotsoordbrug’?
Als het de bedoeling is om de naamsbekendheid van Rotsoord te vergroten, zou de Oranjebrug kunnen worden omgedoopt tot Rotsoordbrug. Dit is namelijk de brug in het centrum van Rivierenwijk die de toegangspoort voor alle Rivierenwijkers naar Rotsoord is.

In tijden van extreme bezuinigingen op de gemeentebudgetten is het ongewenst om dit soort projecten aan te gaan.

Met vriendelijke groet van een Rotsoordliefhebber, W. Landzaat

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten