Gewonde eend uit Woerden wordt bij Dierenkliniek Hoograven behandeld met magneetveld inductie therapie

Eend DK HoogravenOp twitter maken sommige mensen zich, vreemd genoeg,  vrolijk over een door een jongen in Woerden geschopte eend  n.a.v dit bericht op RTV Utrecht: Eend in therapie na mishandeling in Woerden. Zoals dat gaat met twitter werd dat bericht gelijk 1000-voudig geretweet (doorgestuurd), waarop dan weer ongelovig op gereageerd werd met flauwe grapjes. (Omdat sommige mensen denken dat dit een ‘hoax‘ of ‘canard‘ -what’s in a name?-of flauwekulbericht zou zijn)

géén hoax
De toegetakelde eend is bij Dierenkliniek Hoograven (Detmoldstraat 10) gebracht door de Dierenambulance en de Dierenbescherming gaat een onderzoek doen naar de mishandeling. Dierenkliniek Hoograven is ook de dierenartsenpraktijk voor de Vogelopvang op Rotsoord.

Eend onder behandeling DKHoogravenWellicht denken slechte lezers bij het woord ’therapie’ (voor de ‘grap’) aan gesprekstherapie. Doch de onfortuinlijke gewonde Woerdense eend  wordt/werd behandeld met magneetveld inductie therapie (klik hier en scroll een beetje naar dat onderwerp).

beterende hand?
Een medewerkster van Dierenkliniek zei vanmiddag dat het langzamerhand iets beter ging met de eend. Als de eend opknapt wordt  zij naar de Vogelopvang aan het Rotsoord gebracht. Zo niet dan laat men het beest inslapen.
(Zie ook facebook Dierenkliniek Hoograven)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten