Twee weekenden: werkzaamheden bij Station Vaartsche Rijn

Damwanden intrillenZaterdag 22 juni werkt de aannemer bij de Laan van Soestbergen en op de hoek van de Bleekstraat en de Vaartsestraat vanaf 07.00 uur. Bij de Laan van Soestbergen brengt de aannemer de bekisting van het brugdek aan. Op de hoek van de Bleekstraat en de Adama van Scheltemabaan vinden grondwerkzaamheden plaats.

In het volgende weekend, op zaterdag 29 en zondag 30 juni, werkt de aannemer aan het perron van het toekomstige station Utrecht Vaartsche Rijn. In dit weekend voert de aannemer voorbereidingen uit voor het werkweekend dat van 5 t/m 7 juli gepland is. Bewoners ontvangen binnenkort een bewonersbrief over het werk

Damwanden intrillen bij Oosterkade tussen 24 en 28 juni
Van maandag 24 juni t/m vrijdag 28 juni brengt de aannemer damwanden aan bij de Oosterkade. Met behulp van een kraan worden de damwanden de grond ingetrild. De werkzaamheden kunnen geluidsoverlast veroorzaken

Kijk ook hier & hier

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten