22 juni 23.00-01.00 Op de Watertoren Heuveloord met licht schilderen & projecteren, bijvoorbeeld jezelf. Het kan écht !

Light Up iemand 3 keerWatertorenToermalijn“Hou lightupcollective.com in de gaten”, zeggen ze zelf. Waarvan acte.

LiGHT UP! schildert met licht. Tijdens het Festival van de Verbinding jezelf laten portretteren in licht en je zelf vervolgens meer dan levensgroot terug zien op de Watertoren? Het kan echt, kom maar kijken (22 juni vanaf 23.00u!).

Light Up Meisje geelsurrealistisch
De techniek die daarvoor gebruikt wordt heet video mapping‘; leest u hier maar even wat dat is.. De Light Up-club kliedert artistiek met licht en dat levert surrealistische ervaringen op bij het veraste publiek. Met software (‘Happytron’) die het collectief zelf ontwikkeld heeft, kan het alles & iedereen met licht en kleuren versieren en projecteren. Light Light up Campmansup is in te huren voor feesten en partijen, televisie en theaters en  andere watertorens.

beamerbeukers
De jongens van het collectief Light up! zijn (of gebruiken) “keiharde beamerbeukers” , zegt de oprichter Jan Willem Campmans (@lighttherapist), die ook nog kan schilderen met taal: “Light-UP is live projection mapping zonder poespas, met kunstsprinkels”

(Het Light Up-gezelschap trad eerder op aan de voet van de Watertoren;
op 10 april 2013 bij Rotslab)

 {youtube}-BMdNRorYBc{/youtube}

{youtube}iIGSo74bbsM{/youtube}

{youtube}_ZDokVB9hqA{/youtube}

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten