HOTZO (zelfstandige ondernemers-netwerk Utrecht-Zuid) viert op 21 juni verjaardag bij Portaal Brennerbaan

HOTZOLogoZZP-netwerk HOTZO viert op vrijdag 21 juni, tussen 13.00-20.00 uur, het driejarig bestaan en u, leden uiteraard, maar ook andere belangstellenden, bent van harte uitgenodigd om dat samen met ons te vieren.
Er is gedurende het evenement voldoende gelegenheid om te netwerken
en om de ZZP’ers uit de buurt te leren kennen.
Lokatie: Portaal, Brennerbaan 106, (Lunetten). (Aanmelding vooraf, graag voor 15 juni, via administratie@hotzo.nl, wordt op prijs gesteld)

 • HOTZO verjaardag 2011 Toonkamer Marion Beltmanprogramma 21 juni
 • 13.00 uur Ontvangst door ReijnderJan Spits, Portaal
 • Welkom door Marion Beltman, voorzitter HOTZO & Presentatie Plattegrond
 • 13.15 uur Presentatie Johan Douwes, Utrechtse Ondernemers Academie
 • 13.30 uur Presentatie over co-operaties
 • 14.30 uur Pauze en muzikaal Intermezzo, Popacademie Creative College
 • 14.45 uur Introductie Hotzo bijeenkomstthematieken en werkwijze, indelen subgroepen
 • 15.00 uur Aanvang subgroepen werksessie
 • Diverse rondes van de werksessies
 • 17.00 uur Presenteren uitkomsten
 • 18.00 uur Borrel
 • 18.30 uur Catering
 • 0.00 uur Afsluiting

samenwerken met elkaar en in dienst van Utrecht Zuid
Wij merken dat niet alleen ZZP’ers het lastig hebben in deze tijden, maar ook u, als ondernemer, het MKB, instanties, bedrijven en overige organisaties, moet roeien met de riemen die u heeft. Aangezien HOTZO een vereniging is, die het belangrijk vindt om de band te versterken met lokale organisaties en we weten dat er binnen HOTZO voldoende potentieel is om uw organisatie te helpen, wil HOTZO graag inspelen op de ‘noodzaak’ tot samenwerken en ‘anders’ werken en dit onder de aandacht brengen. Samenwerken met elkaar en in dienst van de wijk Utrecht Zuid.

Blije ZZP erbrandende kwestie? HOTZO helpt u graag een handje!
Ten behoeve van ons driejarig bestaan, maakten we een inventarisatie van brandende vragen, issues en ‘uitdagingen’, waar organisaties uit de wijk mee te maken hebben. Op 21 juni zullen diverse denktanks, bestaande uit een heterogene groep ZZP’ers, waaronder veel ervaren ondernemers, zich vastbijten in de brandende kwesties die uit de wijk naar voren zijn gekomen. Onder begeleiding zullen deze denktanks – onbezoldigd – een oplossing bedenken voor de brandende kwesties.

digitale aanbevelingen
De oplossingen, uitwerkingen en aanbevelingen ten aanzien van de brandende kwesties, worden na 21 juni in een (digitaal) boekje samengebracht en aangeboden aan de meewerkende instanties.
Samenvattend; in 2013 willen wij het jubileum opnieuw als aanleiding gebruiken om de leden te inspireren om hun kennis, kunde en ervaring in te zetten om concreet instellingen, organisaties en detailhandel te ondersteunen met een oplossing voor een door hen geformuleerd probleem.

HOTZO poster WantedHOTZO-plattegrond
Tijdens het event presenteert HOTZO de recente plattegrond met alle aangesloten professionals, zodat u in de wijk Utrecht Zuid de leden eenvoudig kunt terugvinden. Doel is dat potentiële opdrachtgevers in de toekomst HOTZO-leden benaderen in plaats van consultants, tekstschrijvers, vormgevers, coaches, trainers, fotografen, en dergelijke van buiten Utrecht.

 • wat betekent dit voor u?
 • 1. U kunt tijdens een informatief feestje netwerken.
 • 2. Misschien heeft u zelf een ‘heet hangijzer’, waarbij u hulp van een professional kunt gebruiken.
 • Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar administratie@hotzo.nl, dan nemen wij zsm contact met u op!

HOTZO tekstweinig parkeerplekken
Er is beperkt parkeergelegenheid bij Portaal. Gelieve hier rekening mee te houden. Openbaar vervoer of per fiets/lopend is aan te raden. Wellicht ten overvloede adviseren wij u om voldoende visitekaartjes mee te nemen.

Er wordt een Twitterfountain opgesteld, zodat niemand iets kan missen!

Meer informatie vindt u op www.hotzo.nl en voor eventuele vragen en opmerkingen, kunt u contact opnemen met administratie@hotzo.nl, t.a.v Marion Beltman of Audrey Breijman. Lid worden? Zie: Lid worden?

Met vriendelijke groet,
Marion Beltman, voorzitter HOTZO
Gijs van Arken, penningmeester HOTZO
Audrey Breijman, secretaris HOTZO

HOTZO is de afkorting van Hoograven Tolsteeg Zelfstandig Ondernemers, maar binnen de vereniging zijn ook leden uit Lunetten en Bokkenbuurt vertegenwoordigd. Heeft u er wel eens over nagedacht of er in de buurt potentiële freelancers zijn, die u een ‘handje’ kunnen helpen? HOTZO organiseert bijeenkomsten waarbij samenwerking in de wijk centraal staat.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten