Recreatieve ‘hotspots’ in Tolsteeg aan weerszijden van de Briljantlaan. Tijdelijke Trip officieel geopend. Toekomstige Trip tot 24 juli ter inzage

Hotspot recratief De Trip zandschep in plas Als we de weersverwachting (van zondag 16 juni mogen geloven wordt dins/woensdag 18/19 juni héél Tolsteeg (en de rest van Nederland) één grote ‘hotspot’ ; met tropische temperaturen (“max. 35 graden!”) en/of onweer. Tropische hype?

Trip-housewarming
Ondertussen werd vrijdag 14 juni op Briljantlaan 5 t/m 7 de tijdelijke De Trip* officiëel, dus met toespraken, geopend. Hiephoi!

Trip bouwterrein eeind juni 2023 Spliet Watertoren

Trippeltuin
*De Trip omvat: een vooralsnog maagdelijk omhekt bouwterrein voor drie grote woongebouwen -beoogde oplevering: 2015-; twee inmiddels intensief benutte prefab-‘nood’-gebouwen én een binnenkort in gebruik te nemen ‘recreatieve hotspot met ruimte voor kunst en -25 bij 45 m- picknick’, inclusief ‘Trippeltuin‘ én volleybalzandveldje)

hotspothype
Die ‘kunst’ op de picknickgrasstrook (door creatieve ontwerpers op Briljantlaan 5b) schijnt vooralnog niet door te gaan; tenzij daarmee de speciale Klein Berlijn-picknicktassen bedoeld worden. In ieder geval weet projectontwikkelaar Jebber met plan De Trip (hoofdmoot: 250 starterswoningen) regelmatig prima publiciteit te organiseren. Het lijkt wel een hotspot-hype

TripTekeningA propos: op maandag 24 juni is er in Wijkbureau Zuid (Goylaan 125) van 19.00u tot 20.30u bestemmingsplaninloopavond 24 junieen inloopavond waar u vragen kunt stellen over het Bestemmingsplan De Trip (aan deskundigen van Jebber én van de gemeente). Het ‘Ontwerpbestemmingsplan Trip, Tolsteeg Rotsoord‘ ligt tot 24 juli ter inzage op o.a. hetzelfde wijkbureau. Zie ook hier.

Tolsteegse hotspots
Hieronder foto’s van diverse recreatieve hotspots in Tolsteeg.
(Voor de ‘Trippeltuin’ eo moeten we tzt terugkomen.).

Hotspot recreatief De Trip  bloemen bakken Tolsteegplantsoen zonnig overzicht

 

Hotspot recreatief De Trip

Hotspot recreatief De Trip  Trippeltuin

TolsteegplantsoenvanafhetGrasHotspot recreatief Niet betreden pas ingezaaidMuziektenttZonderDakArtistImpressionTrip spandoek en auto slee

 

Tolsteegplantsoen 1962 spelende kinderen

Tolsteegplantsoen vanaf Rehobothkerk speeltuin skatebaan overzicht

 

 

Tolsteegplantsoen BalkunstwerkSaffierlaan Giraffe glijbaan

Klein Berlijn Vaartse Rijn swingen KoninginnedagTolsteegplantsoen Skate voorschriften

Tolsteegplantsoen SkatebaanTolsteegplantsoen Laat niet als dank  barbecuedozenTrip Briljantlaan 7 PicknickstrandHotspot recreatief De Trip  geslotenTolsteegTuin hoek Saffierlaan ToermalijnlaanTolsteegplantsoen bloemenprachtTolsteegplantsoen Speeltuin Waterpomp

TolsteegTerrrasTuin WZC MantelzorgerTolsteegplantsoenBroodmaaltijd9sepRehobothkerk

Tolsteegplantsoen Bordje verboden voor honden

Hotspot Trip picknickgras volleybalzandveldjeKlein berlijn 30 april Uitzicht op de Watertoren

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten