Professionele Hardlooptraining: Doe ook mee!

Trainen voor de Meidenloop

Buurthuis Ravelijn is enige tijd geleden een hardloopgroep voor moeders en dochters gestart, onder professionele begeleiding zal elke week een uur worden getraind van 9.30 tot 10.30 uur. Het einddoel is om op 30 juni de 3,5km afstand van de Moving Comford Meidenloop te lopen.

Je kan nog elke week instappen om aan deze training mee te doen, het startpunt is Buurthuis de Ravelijn (Hooft Graaflandstraat 2a). Om mee te doen kan je José van Dam mailen (josevandam@ziggo.nl). Of bellen met Ayse Arikan (06-34502993)

Moving Comfort Meidenloop

De 4e Moving Comfort Meidenloop (voorheen: Utregse Meidenloop) vindt plaats op 30 juni. Er kunnen 3 afstanden worden gelopen: 3,5km, 5km en 10km. Voor het eerst dit jaar is er een speciale “Moeder&DochterLoop” van 3,5km. De start en finish van deze Meidenloop vinden plaats op de Maliesingel, waar duizenden ‘meiden’ mee zullen lopen met de verschillende onderdelen. 

De startlocatie van deze Moving Comfort Meidenloop is dit jaar verhuisd van het Domplein naar de Maliesingel, nabij Park Lepelenburg, om meer ruimte en beleving te creëren voor de ‘meiden’. Ook de finish is op de Maliesingel. Het eerste startschot valt om 12 uur en het parcours loopt over de Maliebaan en door het historische centrum van Utrecht. 

Meidenloop

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten