Naam nieuw konijn Kinderboerderij Nieuw Rotsoord

Sophie met konijn

Het nieuwe konijntje heet Mickey!

Toen Sophie te horen kreeg dat zij de nieuwe naam voor het konijn mocht verzinnen, heeft ze meteen een top tien namenlijstje opgesteld. Dezlijst checkte ze bij haar vriendinnen en de naam Mickey kwam er als beste en leukste uit. Sophie is heel blij met haar kleine 9 weken oude Franse Hangoor. Donderdag 6 juni 2013 heeft Sophie haar voor het eerst vastgehouden en Mickey vond het maar wat leuk. Bijzonder aan Mickey is dat de meeste Franse Hangoor-konijnen bruine oren hebben, maar Mickey heeft witte oren.


DIt is Mickey

Nog twee weken wachten

Mickey zit nu nog met Babbel in quarantaine, maar over twee weken kan iedereen haar bewonderen bij Kinderboerderij Nieuw Rotsoord. Babbel is het adoptiekonijn van Matthijs (broertje van Sophie). Eerst was Sophie haar adoptiekonijn Knabbel, maar die is helaas onlangs doodgegaan. Vandaar dat de kinderboerderij op zoek is gegaan naar een lief, nieuw konijntje als gezelschap voor Babbel. Sophie heeft echt geluk dat zij dit konijn weer mocht adopteren en dan ook nog de naam mocht bedenken!

 


Eerder artikel: Nieuw Konijn op KB Rotsoord

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten