Buitenbioscoop: Life of Pi

Buitenbios Nieuw Rotsoord(Update 7 juni 23.30u: mooie film, daar niet van. Maar na een schiterende warme dag daalde de temperatuur ’s avoinds zienderogen en was het het nà zonsondergang nogal koud. Niemand zat op een kleedje; die en dekens werden gebruikt om zich enigszins warm te houden..)

Ook na zonsondergang is er deze zomer genoeg te doen zijn in HoogrLife of Pi movie posteraven. In en om Rotsoord is er, net als vorig jaar, een ‘buitenbios’. In 2013 kan men 7 x kijken naar films in de openlucht. Gratis! Zodra het donker is wordt de film opgestart vanuit de mobiele bus.

7 Juni, 21.56 uur Life of Pi
Op 7 juni gaat de Buitenbioscoop weer draaien op Kinderboerderij Nieuw Rotsoord (Briljantlaan 101). En het begint meteen goed, met een Oscar-winnende film: Life of Pi. Deze film won: beste Regie, beste filmmuziek, beste cinematografie, én beste visuele effecten. 

samenvatting (zonder spoilers!)
In Canada vertelt de Indische Pi Patel over zijn leven: over zijn jeugd in Pondicherry, India en over zijn bijnaam.

Flashback: zijn ouders besluiten hun dierentuin te sluiten en te verhuizen naar Canada. Een aantal dieren nemen ze mee op de boot om die in Canada te verkopen. De boot vergaat en Pi overleeft als enige van zijn familie. Hij moet zien te overleven met een aantal dieren in een reddingsboot.

Iedereen is welkom! Niet vergeten om een kleedje mee te nemen. Meer informatie op Facebook, Buitenbioscoop.

  • Volgende buitenbiosavonden
  • 22 juni Les Amants du Pont-Neuf (ex-HDCU-terrein naast Pastoe) 22.04 uur
  • 5  juli De rouille et d’os (Nieuw Rotsoord) 22.01 uur
  • 19 juli Django Unchained (Nieuw Rotsoord) 21.49 uur
  • 2  augustus Beasts of the Southern Wild (Nieuw Rotsoord) 21.28 uur
  • 16 augustus Skyfall (Nieuw Rotsoord) 21.00 uur
  • 30 augustus Broken (Nieuw Rotsoord) 20.30 uur

 {youtube}J4_e6e-EeIA{/youtube}

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten