Verdachten van drugs dealen (18 en 21) aangehouden op de Nijeveldsingel

PolitieLogo7verdovende middelen in auto
Op maandag 3 juni werden twee drugsdealers aangehouden.
Omstreeks 18.50 uur zag een agent in burger dat een auto stopte op de Hondsrug (Lunetten) en iets werd afgegeven aan een passant. De agent besloot zijn collega’s te waarschuwen en zij keken uit naar de weggereden auto. Op de Nijeveldsingel werd de auto aangetroffen met hierin twee inzittenden van 18 en 21 uit Utrecht.

twaalf ‘bolletjes’
Omdat het vermoeden bestond dat het duo mogelijk verdovende middelen aan het dealen was werd de auto doorzocht. Na enig zoekwerk kwamen twaalf bolletjes met vermoedelijk verdovende middelen tevoorschijn. De twee mannen zijn aangehouden en ingesloten voor verhoor.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten