0% alcohol, 100% feest! – 3 Juni op de’t Goylaan

flyer

Hoe ziet de wereld eruit als je stomdronken bent? Wat doet alcohol met  je lichaam?
Van 3 t/m 7 juni 2013 organiseren B-open, Jong030 en Jongerenwerk Utrecht (JoU) alweer een tweede editie van de feestelijke themacampagne 0 % alcohol, 100 % feest! Ook sluiten we aan bij de dag van het park (26 mei) om de 

campagne een spetterende kick off te geven. De JoU-bus staat op verschillende locaties in Utrecht om jongeren tussen de 12 en 23 jaar bewust  te maken van de gevolgen van alcohol- en (soft)drugsgebruik. Op feestelijke wijze maar zonder een druppel drank!

 Parcours, biechthoek, voorlichting en een zomerse gadget
De activiteiten richten zich vooral op jongeren. Voor ouders en andere geïnteresseerden is er ook genoeg te beleven. De bus rijdt naar verschillende scholen en andere locaties in Utrecht. Daar zijn leuke, informatieve activiteit en die te maken hebben met alcohol- en drugsgebruik. Zo kunnen jongeren een parcours afleggen met  ‘dronkenmans-bril’ op. Door zo’n bril lijkt het alsof je dronken bent. In de biechthoek kunnen jongeren hun meeste gênante of vervelende drankervaring bespreken met een jongerenwerker. Natuurlijk is het ook mogelijk om met jongeren “peers” te praten over alcohol en drugs en om voorlichting te krijgen van professionals. Wie komt, gaat niet met lege handen naar huis. Test je kennis met een quiz en ontvang een leuke zomerse gadget! Ook is er een Happy Drinks bar met verrukkelijke alcoholvrije cocktails en nog veel meer leuks!

 

Waar en wanneer?

Maandag 3 juni:                 14:00 – 16:00                     Lunetten                 Hondsrug

Maandag 3 juni:                16:00 – 18:00                     Hoograven          Goylaan

Dinsdag 4 juni:                  16:00 – 18:00                     Overvecht               Gagelhof

Dinsdag 4 juni:                  18:00 – 20:00                     Overvecht              Overkapel

Woensdag 5 juni                15:00 – 17:00                     Kanaleneiland     Peltplantsoen

Woensdag 5 juni                17:30 – 19:00                     West                      Keulsekade

Vrijdag 7 juni:                      19:00 – 21:00                     De Meern              Willem Alexander.pl.

Donderdag 6 juni:              16:00 – 18:00                     Zuilen                     Rokade Zwanenvechtln

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten