Team Hoograven eervol derde in Goede Doelen Voetbaltoernooi van projectontwikkelaar AM

Team Hoograven AM goede doelenOok dit jaar deed, op donderdag 30 mei , een team uit Hoograven mee aan het ‘Goede doelen voetbaltoernooi’ van projectontwikkelaar AM, bij DHSC in Ondiep.
Voor elk doelpunt geeft AM (onderdeel van de BAM-groep en  o.a. verantwoordelijk voor WC Hart van Hoograven winkelcentrum en nu In de Duurstedelaan rond de oude Ariënsschool) € 50 aan een goed doel in een Utrechtse wijk; dit jaar zijn dat Stichting Tagmat en Buren voor Buren uit Zuilen. Het was een mooi toernooi, goed weer, gezellig en sportief!

zoete zege op Zuilen
Het team van Hoograven had de pech om tegen een erg sterke tegenstander te beginnen. “We gingen er te snel in”, aldus jongerenwerker Reijco Roseboom. De twee volgende wedstrijden won het team van Hoograven allebei. Vooral de overwinning op het team uit Zuilen smaakte zoet.

AM Scoren voor het goede doelgoede doel niet gebaat met goede doelman
Nieuwkomer Alex van der Vlist bleek een topkeeper te zijn met een zeer sterke verdediging. Jammer voor het goede doel, maar hij liet erg weinig ballen door. De prachtige assist van Aart-Jan Voogt moet ook zeker vermeld worden.

Team Hoograven Aart jan VoogdUiteindelijk eindigde het team Hoograven op een eervolle gedeelde derde plaats. De sfeer was prima en alles bij elkaar werden er 53 doelpunten gemaakt en daarvoor ontving Zuilen van AM een cheque met het afgeronde bedrag van € 3000!

geld goed bestemd
Vorig jaar was het goede doel ‘Hoograven Sportwijk – sportactiviteiten voor de jeugd‘. Voor dat geld is een goede bestemming gevonden. Er is gekeken voor welke groepen er nog weinig sportactiviteiten zijn en daarom is er gekozen voor jongeren van 13 t/m 18 jaar en voor kinderen met een beperking.
Twintig deelnemers kunnen dankzij AM les volgen in kickboksen bij Stichting Impact  of roeiles bij ORCA.
Team Hoograven AM toernooi 2Voor de kinderen met een beperking komt er komend najaar een sportdag in samenwerking met Special Heroes en Kentalis Het Rotsoord

sportdag Liesbospark 17 augustus
En de rest van het geld gaat naar de Sport- en Open Dag in het Liesbospark op 17 augustus. De deelnemers van het kickboksen en het roeien zullen op die dag meehelpen en zo iets terug doen voor de wijk.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten