U kunt ’tot 20 mei’ reageren.’Wat vindt u belangrijk in uw wijk?’ Vul toch die vragenlijst in!

ambitie LoesjeAls gemeente Utrecht halen we ideeën op uit de wijken, in het kader van ‘wijkambities 2014-2018’, dus ook in Hoograven en Lunetten (én Tolsteeg en Bokkenbuurt nemen wij aan -red.). Dit gebeurt o.a. door middel van een digitale vragenlijst.
De gemeente wil graag zoveel mogelijk bewoners van alle wijken in Utrecht de gelegenheid geven om deze vragenlijst te beantwoorden. Men kan reageren tot 20 mei.
(NB: op 16 mei is er vanaf 19.30u een Wijkdialoogavond in Wijkbureau Zuid; zie ook pag 1 in Wijknieuws Zuid )

WAT VINDT U BELANGRIJK IN UW WIJK?

Bent u inwoner of ondernemer van Lunetten of Hoograven? Dan heeft u vast ideeën over de wijk. Over de inrichting of over de openbare Wijkambitie vragenlijstruimte of verkeer en veiligheid, het wonen of het samenleven in de wijk. U kunt uw ideeen met de gemeente Utrecht delen. Ook kunt u aangeven wat u hier zelf aan kunt bijdragen. Zo heeft u invloed op de wijkambities en de activiteiten voor de periode 2014-2018. Tot 20 mei kunt u reageren via:

www.utrecht.nl/wijkambities

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten