Frans Duijts was de ‘koning’ op het Tolsteegplantsoen

Frans Duijts 2Wat is die Frans Duijts populair! De 33-jarige volkszanger uit Tiel, die eerder op de avond nog in Rotterdam het Koningslied mee moest zingen, deed diezelfde avond op 30 april (‘Kroningsdag’ volgens het Hoogravens Belang)Frans Duijts op het Tolsteegplantsoen 2013 ook het Tolsteegplantsoen aan. Het was drukker op het plantsoen dan voorgaande jaren op Koninginnedag. Hoezeer ook de veelkoppige coverband 2MF zijn best deed, Frans Duijts was duidelijk de top of the bill.

popi Frans
Duijts gaf een compacte show weg met ondere andere hits als ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’  en ‘Morgen is pas morgen’. Hij is een ware smartlappen-koning. Maar wel een toegankelijke; na afloop dook hij het publiek in om handtekeningen uit te delen en zich met zijn gretige fans te laten fotograferen.

Daarna trad 2MF weer op met nummers van Robbie Williams tot Alicia Keys, om uiteindelijk Het Vuurwerk aan te kondigen. Dat leverde de bekende ooohs en aaahs op en daarna was het een mooie Koninginnedag geweest.

Vuurwerk Tolsteegplantsoen 30 april 2013 Gearmde meisjes

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten