De gezellige Oranjedag die je wist dat in Hoograven en Tolsteeg zou komen

Vlag uit 30 april Astrid ZimmermanKoningin 30 april 2013

En gezellig werd het op diverse lokaties in Hoograven en Tolsteeg (terwijl in Amsterdam en op tv een balkonscene plaats greep, de prinsesjes  Kwik, Kwek en Kwak de show stalen in mooie jurkjes en Lutz Jacobi onverstaanbaar, want Fries, trouw aan de verse Koning beloofde).
Met een helder zonnetje, bomen vol bloesem, vlaggen & wimpels aan huizen en palen en met vrolijke mensen met aparte kleding, hoofddeksels en accessoires, in 1000 tinten oranje; waren alle geschikte ingrediénten voor pret aanwezig.

Nieuw Rotsoord 30 april Gezinnetje Hamersplantsoen 30 april transactie  Bert van 't oever

vrolijke vrijmarkten
De twee kindervrijmarkten (Hamersplantsoen 10.00-12.00u en Nieuw Rotsoord 13.00-16.00u) waren gemoedelijke bijeenkomsten op pittoreske groene lokaties.

Géén ontploffende gasflessen of politiearrestaties voor dronkenschap of vechten zoals in de binnenstad, maar met serieuze kinder-entrepreneurs die dolblij waren met 50 cent voor speelgoed of kleding waar ze zelf te groot voor zijn geworden.

koude wijn aan de vaartse Rijn
Na wat  Marokkaanse- en Argentijnse hapjes te hebben genuttigd op Nieuw Rotsoord ging de reporter op stevig Klein Berlijn Trip hele gebouw 30 aprildreunende basklanken in de buurt af. Café Klein Berlijn op het De Trip-terrein aan Vaartse Rijn had een dj ingehuurd.
Op het parkeerterrein stond men te wiebelen op de vette klanken. Het terras zat vol, iedereen was blij en niemand zat binnen.

Tolsteegplantsoen met podium 2013 Hoogravens belang

Tolsteegplantsoenfeest
Na één biertje werd het tijd om te checken of het podium (voor het muziekfestijn) op het Tolsteegplantsoen al opgebouwd was. En ja hoor: omstreeks 17.30u was dat podium zo goed als klaar voor de dingen die die avond op 30 april nog komen gingen.

 

Hamersplantsoen 30 april Verkoopster met kleedje Nieuw Rotsoord 30 april kindervrijmarkt achter groen 2

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten