27/4 Help tuinman Kees met inzaaien in de nieuwe kas in de Tolsteegtuin

Tolsteegtuin Kas inzaaien 27 aprilDe Tolsteegtuin (bij Woonzorgcentrum Tolsteeg, Saffierlaan 10) heeft een nieuwe aanwinst: een kas.
Zaterdag 27 april kan men  tuinman Kees helpen met inzaaien in de kas van 14-17 uur.
Of gewoon komen kijken hoe mooi die tuin eigenlijk is.

vergeten groenten
Ecologisch hovenier en kok Kees van der Laan neemt u mee door de tuin en heeft bij elk plantje een verhaal en een recept. Je kan je ook opgeven voor het tuinteam. De Tolsteegtuin heeft een gevariëerde plantencollectie met diverse vergeten groenten, mooie bloemen, stinzenplanten en kruiden.

Door te tuinieren met Kees leert u de fijne kneepjes. Wanneer moet men oogsten? Wat kan je met de opbrengst doen in de keuken? Kees weet het.

Proef eetbaar Utrecht 27 aprileetbaar Utrecht
Deze activiteit vindt (ook) plaats in het kader de eerste editie van de Dag van de Stadslandbouw Utrecht onder het motto ‘Proef eetbaar Utrecht’. U kunt bij maar liefst meer dan 30 lokale buurttuininitiatieven in de stad terecht om te helpen of te kijken. Zie voor een kaart en een programma de uitgebreide website.

{youtube}3_t-8-AhVK8&{/youtube}

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten