Daniel’s Metarace per fiets in Hoograven

meta kids 2013

Debby Petter(l), voorzitter Metakids en Daniel en zijn moeder

Bij de presentatie van de geweldige opbrengst (€9000,-) van het boek Thijs, en toen hield het lachen op, had Daniel, de broer van Thijs, alvast zijn ambitieuze idee verklapt: hij gaat fietsen voor Metakids!

Daniel wil zich ook inzetten om stofwisselingsziekten de wereld uit te helpen. 21 april, de sterfdag van zijn broertje, heeft hij zelf  een gesponsorde fietswedstrijd georganiseerd  in Hoograven. “Ik zet mijn helm op, doe mijn racejasje en T-shirt van Metakids aan en ga de komende tijd iedereen in de buurt vragen om mee te doen”. Met hem gaan er nog ca.15 kinderen fietsen, 25 rondjes van 1km. Directeur Metakids geeft het startschot! Start Julianaweg thv 185 om 11:00,  Suzette Weijers directeur metakids geeft het startschot. Kom zondag aanmoedigen, de koffie staat klaar.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten