Ontdek je talent: doe mee met de Achmea High Five Challenge!

Freestyle Tennis op de High Five ChallengeOp woensdag 10 april kun je deelnemen aan de Achmea High Five Challenge. Op het Tolsteegplantsoen in Hoograven staat de Urban Tour opgesteld. Bij dit evenement maak je kennis met urban varianten van verschillende sporten. Durf jij een parcours af te leggen op een BMX-fiets? Of je moves laten zien tijdens een clinic streetdance? Doe dan mee!

ware arena
Het Tolsteegplantsoen in Tolsteeg/Hoograven  wordt op 10 april een ware sportarena. Er staan maar liefst 13 sportonderdelen opgesteld voor jongeren vanaf 10 jaar. Naast BMX en streetdance kun je er bijvoorbeeld leren freerunnnen. Leer nieuwe trucs bij een clinic Freestyle Tennis! Of ga de uitdaging aan in de Athletics Arena! Wat wordt jouw challenge?

logo achmeaTijdens het evenement krijgen alle deelnemers een speciale chip waarmee  actiefoto’s en –video’s gemaakt worden  van iedereen. Na afloop kan iedereen zichzelf dus terug zien. Ook onze DJ en NC zijn aanwezig om te zorgen voor een goeie sfeer en relaxte muziek!

De Achmea High Five Challenge is onderdeel van het EYOF Utrecht 2013, de Olympische Spelen voor Europese jongeren. Dit evenement vindt in juli 2013 plaats in Utrecht. Niet alleen topsporters kunnen meedoen aan dit evenement: ook jij kunt er onderdeel van zijn!
Voorafgaand aan het EYOF kun je mee doen met de ‘Achmea High Five Challenge’. De Urban Tour is één van de onderdelen van de Challenge. Deelname is gratis! Mee doen? Check snel ‘Achmea High Five Challenge‘)!

  • BMXen op de High Five ChallengeDetails op een rij
  • Wat             : Achmea High Five Challenge
  • Waar            : Tolsteegplantsoen, Hoograven, Utrecht
  • Wanneer      : Woensdag 10 april van 11.00 tot 15.00 uur
  • Voor wie      : Vanaf 10 jaar
  • Inschrijven    :via  http://www.high5challenge.com/eyof/ of langskomen: alleen of in een team met je Vrienden. Scholen/klassen kunnen zich aanmelden via de beweegmakelaar.
  • Meer info     : www.utrecht2013.com en ga naar ‘Achmea High Five Challenge’     

 eyofIn de zomer van 2013 vindt het European Youth Olympic Festival (EYOF) plaats in Utrecht. Het EYOF is een Olympisch evenement, er komen 2.700 atleten tussen de 13 en 18 jaar uit 49 verschillende landen naar Utrecht. De Achmea High Five Challenge is de naam van het evenementenprogramma dat in aanloop naar het EYOF Utrecht 2013 wordt georganiseerd. De Urban Tour is hier een onderdeel van en wordt in samenwerking met de gemeente Utrecht aangeboden. De Urban Tour heeft inmiddels al een aantal keer gestaan, onder andere in Zeist, in Overvecht en op de Sportparade van NOC*NSF en is al een groot succes gebleken.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten