10 april: Rotslab Buurtavond in teken van Vreedzame Wijk

Vreedame wijk logoDe Rotslab-buurtavond (op woensdag 10 april) staat in het teken van de Vreedzame Wijk.

Rotslab Vrede van Utrecht logoNieuw is deze avond het open podium, vanaf nu een vast element van de avond. Buurtbewoners die iets willen vertellen over een project waar ze aan werken krijgen daarvoor 10 minuten ruimte. Er is een beamer aanwezig.  Aanvang: 19.30, Werkruimte Rotslab, Heuveloord 140 (op parkeerterrein naast LE:EN).
De volgende twee Buurtavonden voor de zomer staan gepland op: 8 mei en 5 juni.

Over Rotslab Buurtavonden:
In 2013 organiseert Rotslab onder de noemer wat/wie/hoe werkt Rotsoord, een tiental netwerkbijeenkomsten in Rotsoord, met als doel buurtbewoners op creatieve wijze samen te laten werken aan kwesties die spelen in de buurt. Op deze avonden worden sprekers uitgenodigd, filmpjes vertoond, organisaties en bewoners gevraagd te vertellen hoe hun plannen vorderen, plannen geïnventariseerd of gesmeed. Maar de avonden bieden ook de gelegenheid samen aan het werk te gaan. Elke avond biedt Rotslab de gelegenheid concreet iets toe te voegen of te veranderen in de wijk. 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten