Blij met of boos over OV-aanbod in Hoograven.e.o? Op 9 april kunt u op het Stadhuis inspreken over (bezuinigingen op) buslijnen in Utrecht.

HaltepaalKarperstraat HooftGraaflandstraatNog steeds verbolgen over het verdwijnen van Lijn 6 uit Hoograven Òf wilt u iets anders (positiefs) kwijt over het openbaar vervoer?

zoooooooo klaar mee
Misschien is op 9 april haar zegje doen in het Stadhuis iets voor Carolien Verpalen uit de Hooft Graaflandstraat? Carolien mailde op 1 april 2013 de volgende tirade (die nièt bepaald als een ‘grap’ klonk):

bus-symbool“Heb het nu 3 maanden echt geprobeerd met lijn 1 maar wat een **** gebeuren zeg. Hoe kunnen we er voor zorgen dat we lijn 6 alsjeblieft weer terug krijgen?
Ik woon aan het begin van de Hooft Graaflandstraat, moet dus uitstappen bij de Karperstraat. Boodschappen doen bij  het Smaragdplein….. fietsen.Tegenwoordig fiets ik dus maar naar het Smaragdplein om daar lijn 8 te nemen zodat je tenminste nog een beetje snel bij het station bent. Ik ben er zoooooooo klaar mee. Je hoort iedereen klagen en mopperen.  Ik kan niet meer met de bus bij de dierenarts in Lunetten komen. In lijn 15 instappen met 2 honden? hahahaha. lijn 15 met een buggy of rollator*? Achterlijk bedacht. Sorry moest ik ff kwijt”.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten