Maandag 8 april: Feestelijke presentatie ‘Vreedzame Wijk Hoograven’

Vreedzame wijk taartjesIn Hoograven werken scholen samen met andere organisaties aan een Vreedzame wijk. Een wijk waar iedereen goed en prettig samen woont en kinderen positief kunnen opgroeien. Wat kinderen op school leren, wordt ook toegepast in de wijk.
Veel organisaties doen mee zoals de speeltuinen, buurthuizen, wijkagent, bibliotheek, gemeentelijke diensten, VVHoograven, Jongerenwerk JoU¡K.

Kids hebben nagedacht
De kinderen van de 5 basisscholen hebben de afgelopen weken nagedacht over wat goede afspraken zijn voor iedereen om fijn te kunnen samenleven in de wijk. In de Vreedzame kinderraad hebben vertegenwoordigers van de scholen gewerkt aan een Manifest met deze afspraken voor een Vreedzame Wijk. Daarnaast hebben de raadsleden met hun achterban (de kinderen op de scholen) wijkacties bedacht, waarmee ze de afspraken uit het manifest in de wijk gaan toepassen.

U wordt uitgenodigd voor de feestelijke presentatie van het Manifest en de schoolacties voor een Vreedzame Wijk Hoograven. Immers samenwerken in de wijk, begint met elkaar (leren) kennen en elkaar weten te vinden.
Datum: Maandag 8 april 14.00 uur  Locatie: Ravelijn, Hooft Graaflandstraat 2-A

VreedzameWijkHeader


Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten