Getuigen gezocht. Mishandeling en poging tot beroving in Bokkenbuurt (fietspad bij Waterlinieweg)

Een 16-jarig meisje is vrijdagavond 5 april geslagen op de Laan van Kovelswade (Bokkenbuurt). Twee nog onbekende meisjes hebben bovendien geprobeerd haar te beroven van haar mobiele telefoon.
(NB: Verwarrend is misschien dat Begraafplaats Kovelswade ten noorden van het spoor ligt, maar de Laan van Kovelswade, een fietspad, ten zuiden van het spoor)

klap met stok
Het slachtoffer fietste die avond rond 23.40 uur op de Koningsweg en daarna over de brug (over het spoor) bij de Waterlinieweg richting Bokkenbuurt.
Plotseling sprongen er in de bocht bij BegraafplaatsTolsteeg twee meisjes op de weg.
Eén van hen sloeg het slachtoffer met een stok op het hoofd. Ze eiste daarna geld van het slachtoffer. Toen deze aangaf geen geld bij zich te hebben, probeerde één van de meisjes de mobiele telefoon uit  handen van het slachtoffer te trekken. Toen dit niet lukte, vluchtten de meisjes weg in de richting van het Beatrixpark in Lunetten.

signalementen
De meisjes hebben de volgende signalementen. Ze zijn allebei tussen de 1.65-1.70 meter lang, hebben een normaal postuur, droegen donkere jassen met capuchon met een bontkraag. Verder hadden zij veel make-up op en spraken zij met een opvallend Utrechts accent. De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling en poging tot beroving. Heeft u informatie, belt u dan met de politie van Utrecht stad via 0900-8844.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten