Gilbert Isabella mag 5 april een ‘bouwhandeling’ verrichten. Project ‘Neerlandia’ wordt eind 2013 opgeleverd

Isabella bouwhelm vleutenEr lopen al geruime tijd niet stil zittende bouwvakkers van het Amersfoortse bouwbedrijf Lithos rond op de toekomstige Draadnagelweg en Puntdraadhof (lees: bouwterrein Neerlandia, bij de Verlengde Hoogravenseweg). Maar een bouwproject begint in Utrecht pas écht als er een, al dan niet met champagne besprenkeld, fotomomentje, met een met bouwhelm getooide toekomstige bewoner en enkele dito bobo´s, is geweest.

startbouwhandelingNeerlandia 23 maart 2013Op vrijdag 5 april 2013 om 15.30 uur wordt het startsein gegeven van het project Neerlandia in Utrecht. Wethouder Gilbert Isabella zal samen met de heer Andringa van (financier) SPF Beheer BV en een toekomstige bewoner van het project een ‘bouwhandeling’ verrichten.

feestelijk
Isabella kan wel een positief feestelijk momentje in Hoograven gebruiken, nadat er elders in wijk geldproblemen met een nieuwbouwproject en een nieuwbouw/renovatieproject zijn ontstaan en er ook inmiddels erkende fouten rond participatie (inspraak) zijn gemaakt. (Zie ook: Bewonersparticipatie omdat het moet?)

 heipalen geboord
De sanering van de bodem en het grondwater voor de woningen is afgerond en inmiddels zijn de heipalen geboord. De verwachtig is om eind 2013 de woningen te kunnen opleveren. SPF Beheer heeft 30 appartementen en 30 woningen afgenomen die verhuurd zullen worden.

 

 

Neerlandia schoorsteen5van ruìne tot buurtje
Neerlandia omvat in totaal 80 woningen en 50 appartementen. De locatie van het project is mooi gelegen langs het water. (Zoals bekend op de plek waar vroeger de fabriek Draadindustrie Neerlandia en later de ruìne daarvan stond)
De woningen hebben allemaal een ruime living, een compleet ingerichte keuken met inbouwapparatuur, drie slaapkamers, een complete badkamer, een vrij indeelbare zolder, een tuin en een eigen parkeerplaats.

Neerlandia Woningen toekomstOp dit moment (3 april 2013) zijn er nog zes woningen beschikbaar. De verkoopprijzen zijn vanaf € 219.000,- v.o.n. Ook wonen in Neerlandia? Kijk voor meer informatie op www.utrechtneerlandia.nl of neem contact op met een van de makelaars: Lauteslager Makelaars Utrecht (030 – 231 51 86) of Beumer garantiemakelaars Utrecht (030 – 677 60 000).

{youtube}OFGen9KLPOM{/youtube}

Lithos bouw & ontwikkeling is een landelijk opererende onderneming die zich bezighoudt met de ontwikkeling en bouw van woningen, kantoren, scholen, zorginstellingen en bedrijfshuisvesting. Daarnaast legt zij zich nadrukkelijk toe op integrale gebiedsontwikkeling. Zij biedt haar opdrachtgevers oplossingen, zekerheid en maatwerk en de meerwaarde ligt in het integraal toepassen van kennis, creativiteit en realistische, betrokken aanpak.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten