Gewoon een leuke Pasen-in-Hoograven-foto (JJM Hamersplantsoen)

Hamersplantsoen paaseieren zoeken 2013 bert van t Oever

Gewoon, omdat het een leuke foto is, plaatsen we op donderdag nà Pasen toch nog deze foto van Bert van ’t Oever (@bertvantoever; ‘husband & father’ in Hoograven, die een financiëel adviesbureau aan de Julianaweg runt)
Heeft u trouwens al de geinige foto’s van het eieren zoeken op Nieuw Rotsoord gezien?

Hamersplantsoen hoofddoekjeNeerlandia
De grote foto verwijst overigens ook naar de toekomst! Op de achtergrond rechts is een bord (spandoek?) van aannemer Lithos te zien; daar achter stampt men een compleet subwijkje, Neerlandia, uit de grond. Wethouder Isabella gaat daar vrijdag 5 april iets officeels doen.

Bert Kiekt Ted Goylaandecor van gezelligheid
In 2011 was het warmer weer bij het paaseieren zoeken op het JJM Hamersplantsoen… Dit plantsoen waar vroeger de Utrechtse Houtcentrale was gevestigd (zie: ook hier), is wel vaker decor van gezellige activiteiten. Wist men trouwens dat Jan M.M. Hamers een burgemeester van Jutphaas was, die in 1954 de Jutfase wijk Hoograven door Utrecht geannexeerd zag worden?

Paashaas 2013 Tedoproepje
(De kleine liefdewerk-oud-papier-webredactie van aanzetnet.nl kan de actualiteit amper bijbenen. Wilt u ook mee helpen met nieuwtjes, verhaaltjes en foto’s uit en over Hoograven, Tolsteeg en Bokkenbuurt? Meld u svp via redactieaanzet@yahoo.com of http://site.aanzetnet.nl/contact of @Wijkkrantaanzet)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten