Harlem Shake Da Costa-style voor Juf Belinda van Groep 8

DaCostaschoolLeerliVBGSoms voelt de redactie van deze website de behoefte om sociaal-culturele fenomenen in Hoograven en Tolsteeg e.o. te signaleren en dan als het ware tevens online te ‘archiveren’. Bijvoorbeeld: ‘Hoograven wordt Vreedzame wijk‘; één programma-onderdeel van de vele tientallen die Utrecht in 2013 in het kader van het gigantische (en dus niet goedkope) spektakel  ‘300 jaar Vrede van Utrecht’ (“The Art of Making Peace”) gaan overspoelen

Harlems Shaken voor zwangere Juf
Een minder prijzig cultureel evenement, maar wel een hype van jewelste met mondiale dwarsverbindingen, vond eind maart 2013 plaats op de Da Costa-school in Hoograven-Zuid. “Zwangerschapsverlof voor juf Belinda van gr 8. Dat vroeg om een afscheidsfeestje met als afsluiter een Harlem Shake! aldus @DaCostaschool. (Zie die  Harlem Shake op zijn Da Costaschools hieronder: )

 {youtube}2Ae-Glu1kBQ{/youtube}

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten