3-Gangen Ontmoetingsdiner in WZC Tolsteeg (20 maart) is volgeboekt. Wijkgenoten praten, eten en zingen

Eet mee-logoPraat, zing en eet mee in woonzorgcentrum Tolsteeg aan tafel.
Neem een foto van de eigen straat, buurt of huis mee. 
Vehalen delen. |
(NB: Inmiddels helemaal volgeboekt)

RestaurantHuiskamerWZTolsteeg3Op woensdag 20 maart 2013 eten bewoners van woonzorgcentrum Tolsteeg tijdens een bijzonder ontmoetingsdiner samen met mensen uit hun vroegere en huidige woonomgeving. Onder het genot van een heerlijk driegangenmenu (een foto van de eigen straat, de buurt of het huis mee) praten bewoners van Tolsteeg met mensen die nu in hun vroegere straat of buurt wonen: om herinneringen op te halen maar vooral om verhalen over de buurt of wijk met elkaar te delen.  

historie & smartlappen
De Historische Kring Tolsteeg Hoograven verleent haar medewerking en het Utrechtse Smartlappenkoor Hopeloos zorgt voor een feestelijke afsluiting van het programma. Het ontmoetingsdiner vindt plaats in woonzorgcentrum Tolsteeg van AxionContinu, op woensdag 20 maart op de Saffierlaan 10 in Utrecht en duurt van 17.30 uur tot 20.00 uur. Gelukkig is er een goed restaurant (zie hier en hier en ook nog vanaf pagina 14 hier)

HopeloosSmartlappenkoorDeelnemen?
Wil je meedoen? Woon je in Tolsteeg , Bokkenbuurt,  Hoograven, Rivierenwijk of de Watervogelenbuurt? Of heb je op een andere manier een binding met een van deze wijken? Meld je dan tijdig aan bij  info@eetmee.nl of via 030-221 34 98.
Let op: er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bij aanmelding  je binding met de wijk(en) vermelden en op welk adres je woont. Deelname is gratis, wel  vragen we om een foto van de eigen straat, de buurt of het huis mee te nemen.  AxionContinu zorgt namens haar bewoners voor een heerlijk driegangendiner.

RestaurantWoonkamerWZCTolsteegcontacten met  buurt verstevigen
Stichting Eet Mee!
creëert ontmoetingen tussen mensen die elkaar nog niet kennen door middel van etentjes bij mensen thuis. Dit etentje  is een van de lustrumactiviteiten van Eet mee! bij Utrechters aan tafel en wordt georganiseerd in samenwerking met Woonzorgentrum Tolsteeg van AxionContinu.

ook jij welkom
Woonzorgcentrum Tolsteeg ligt aan de Saffierlaan 10 en biedt een breed pakket aan zorg. Voor haar bewoners organiseert Tolsteeg regelmatig activiteiten. Omdat AxionContinu de contacten met de buurt wil verstevigen staan deze activiteiten open voor iedereen. Ook jij bent van harte welkom!

{youtube}Ild01frk37Q&{/youtube}

TolsteegWZCJaren70BiljarthoekJaren70 UA 69798

________________________________________________________________________

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten