15/16 maart KINDER- EN TIENERKLEDINGBEURS (voorjaars- en zomerkleding) Laatste keer in de Ravelijn!

beurzenhoograven Vlak voor beurs ff netjes leggenBinnenkort, 15 en 16 maart a.s., organiseren we als vrijwilligers weer, voor het 35e jaar, onze kinder- en tienerkledingbeurs

 • Verkoop:
 • Vrijdagavond 15 maart  20.30–22.00u
 • Zaterdagochtend 16 maart  09.30–11.30u

aanbod enorm
Hier kunt u terecht voor zomerkleding in de kindermaten 50 – 176 en tienermaten. Maar ook voor schoenen, sportkleding, positiekleding en babyartikelen. Alle spullen worden goed nagekeken en gesorteerd op maat. Het aanbod is enorm. Er is voor elk wat wils. De beurs vindt plaats in Buurthuis Ravelijn, Hooft Graaflandstraat 2A, Utrecht. (Details: verderop in dit bericht)

afscheid van Ravelijn
Dit is onze laatste beurs in Ravelijn. Deze beurs valt samen met ons 35-jarig bestaan. Zowel feest als afscheid dus.
Het blijkt maar weer dat we ook na al die jaren niet op onze lauweren kunnen gaan rusten, maar altijd moeten blijven vernieuwen!

spannend
In principe gaan we de beurzen voortaan houden in het nieuwe pand aan de ’t Goylaan. Het blijft echter spannend of we met onze activiteit in de planning gaan passen en of het nieuwe pand zich leent voor onze beurs. Daarover is nog veel onduidelijkheid door de overgang van beheer van Portes naar de Gemeente. Voor onze opslag (we hebben echt heel veel spullen opgeslagen op de zolder van Ravelijn) moeten we in iedere geval op zoek naar een andere locatie, want daarin is in het nieuwe pand niet voorzien.

 • Voor informatie en de spelregels kijk op www.beurzenhoograven.nl. Maximaal 250 klanten kunnen kleding inleveren.
 • Kleding liefst thuis labelen, na aanvraag van een klantnummer en volgens de richtlijnen van Beurzen Hoograven.
 • Voor het aanvragen van een klantnummer en het lenen van een tas met benodigdheden: klik op Klantnummer aanvragen of bel naar 06-45660096
 • Verdere informatie (waar en hoe inleveren, richtlijnen labelen) ontvangt u na aanvbeurzen hoograven Tevreden vrijwilligers na vorige beursraag van een klantnummer.
 • Vrijdag 15 maart  zijn er van 09.30 – 11.00 uur vrijwilligers beschikbaar om samen met u de kleding in te nemen. Hiervoor zijn maximaal 20 klantnummers beschikbaar die worden verdeeld in volgorde van binnenkomst.
 • Het inschrijfgeld bedraagt 50 cent. 15% van de vastgestelde prijs wordt ingehouden (organisatiekosten). Per klant worden max. 40 stuks ingenomen.
 • Verkoop:
 • Hebt u kleding ingeleverd, dan kunt u al vrijdagavond van 19.30 – 20.30 uur winkelen.
 • Vrijdagavond van 20.30 – 22.00 uur en zaterdagochtend van 9.30 – 11.30 uur is iedereen welkom.
 • Boven op de prijs op het kaartje wordt bij de kassa 15% in rekening gebracht voor de organisatie.
 • Er worden geen kinderen toegelaten, ook niet in wandelwagen of buggy. Op zaterdagochtend kan uw kind eventueel terecht in de speelhoek.

beurs voor kleine beurs
De beurzen worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van Stichting Beurzen Hoograven en bestaan al 35 jaar. Bewoners uit Utrecht-Zuid en omgeving zijn betrokken als vrijwilliger (ruim 70) en/of als klant (zo’n 300). De beurzen beogen de onderlinge samenhang te vergroten en duurzaamheid te stimuleren. Mensen met een kleine beurs krijgen de kans om voor een gering bedrag leuke kleding of speelgoed aan te schaffen voor hun kinderen.

Jaarlijks vinden twee tweedehands kledingbeurzen plaats, één in het voorjaar en één in het najaar, en in het najaar een tweedehands speelgoedbeurs.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten