Sfeervol uitzicht voor designer Femke Veltkamp vanuit verse nieuwe werkruimte aan de Vaartse Rijn

Uitzicht van Femke Veltkamp Windstilte

Hierboven ziet u het nieuwe sfeervolle (avond-)uitzicht voor print- & pattern-designer Femke Veltkamp (Studio ‘Windstilte’) vanuit haar kersverse werkruimte op de 1e verdieping van een nieuw gebouw (Noord) naast Tivoli de Helling.

Op die 1e etage van het gebouw (boven café Klein Berlijn, dat 16 maart open gaat) vestigen zich dezer dagen, begin maart 2013, overigens nòg een aantal creatieve ondernemers. De bovenste verdieping is gereserveerd voor reclamebureau MRKWRDG.

In het gebouw (Zuid; Briljantlaan 7) aan de overkant komt medio april op de begane grond de moderne apperatuurwinkel Future Store en zullen daarboven de bewoners van 4 appartementen hun intrek nemen. Het witte vlak boven de winkel moet nog van belettering en reclame voorzien worden. Dat geldt ook voor gebouw Noord; Briljantlaan 5) .

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten