Ted kiekt in Klein Berlijn en een winkel met whisky en wijn

KleinBerlijnKwestie 2Maart 2013 terras VaartseRijn  TedAls ik dit tik schijnt het meteorologische lentezonnetje boven Tolsteeg en eigenlijk zou schrijver dezes liever op het terras van eetcafé Klein Berlijn verder te tikken.

16 maart openingKleinBerlijn Kwestie BooterreinWatertorenAlexander
Maar Klein Berlijn en de naburige wijn & whisky-handel Kwestie van Smaak gaan pas op 16 maart 2013 open. Daarmee gaan twee gekoesterde dromen, eigen zaken beginnen, van twee vrienden, Serge Veenendaal (eigen café-droom) en Alexander van der Linden (eigen winkel-droom), in vervulling.

Toen wijkfotograaf Ted van Arnhem en een wijkreporter op 2 maart even aan de Vaartse Rijn kwamen kijken, scheen de zon niet en waren de zonnig gehumeurde Serge en Alexander met een batterij vrienden druk in de weer met schilderen, timmeren en inrichten.

kbtrKleinBerlijnKwestie  kabouter 2Maart 2013 Ted
De geheimzinnige Utrechtse Kabouter-zie ook hier en hier scharrelde rond om zijn graffiti-portret achter te laten. Aan de opsomming van attributen door Veenendaal  te oordelen zal hij er wel in slagen de juiste Berlijnse (‘huiskamer’)-sfeer te creëren.

 

Noord & Zuid
Verder vertelden de heren o.a. over de bijzonder vorm te geven buitenkanten (’totempaal’) die Gebouw Noord (naast Tivoli) en het tegenover liggende Gebouw Noord (naast Glashandel Spliet) op het DeTrip-terrein zullen krijgen.
(Zie voor de andere huurders van de twee gebouwen: (het laatste deel van:) Van Saloon 1 naar Saloon 2 aan de Vaartse Rijn (Trip Tijdelijk).

Daarna was het tijd om een wijntje te proeven

KleinBerlijnKwestie 2Maart 2013 Alex schenkt wijn  Ted

KleinBerlijnKwestie 2Maart 2013 busje Ted

 

KleinBerlijnKwestie 2Maart 2013 wijnglazen Ted

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten