Tegenstanders van (door gemeenteraad besloten) nieuwbouw Rijnhuizenlaan gaan zich op 4 maart weer roeren

Rijnhuizenlaan lokatie nieuwbouw voetbalveldje GZHC oudIngezonden mededeling:
“Beste Journalist, U kunt zich wellicht herinneren dat in dec/jan de bewoners van Rijnhuizenlaan en omgeving in Utrecht te hoop zijn gelopen tegen de bouw van een gezondheidscentrum, gymzaal en woningen aan de Rijnhuizenlaan in Utrecht. De bewonersbezwaren waren mn gericht tegen de massiviteit van het plan, de te verwachten parkeer- en verkeersdruk, en het feit dat de helft van het schoolplein zal RijnhuizenlaanImpressieNieuwbouw1worden opgeofferd aan het project.

Inmiddels is door de gemeenteraad het SPvE aangenomen, en is het bestemmingsplan in behandeling genomen. (Gemeenteraadsverslag hierover; zie: van pagina 29 t/m 43 hier -red) Mede in dit verband komt de wethouder op 4 maart met de bewoners praten.
U mag ervan uitgaan dat de bewoners zich weer zullen roeren. U bent van harte welkom hierbij aanwezig te zijn, enĀ  hiervan verslag te leggen”.

(Overigens blijkt uit reacties en gesprekken dat het ‘Bewonersprotest Rijnhuizenlaan’ niet kan claimen namens alle bewoners, of een meerderheid van de bewoners, van de Rijnhuizenlaan en Roelof Drosthof e.o.te spreken -red.)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten