Gewelddadige straatroof: ernstige mishandeling om telefoon op de Opaalweg (26 feb vroeg)

Bushalte Slotlaan Opaalweg in 2009Een man werd in de nacht van maandag 25 op dinsdag 26 februari in Tolsteeg mishandeld en beroofd van zijn telefoon. De politie zoekt getuigen.

Rond 00.15 uur kreeg de politie de melding dat er een man in elkaar geslagen zou worden op de Opaalweg. Agenten gingen ter plaatse en troffen daar een gewonde man aan. De 21-jarige man uit Breda was uit de bus gestapt op halte Slotlaan en liep daarna naar de Opaalweg. Hij werd achtervolgd door een man, die bij een portiek zijn telefoon eiste en hem mishandelde.

gebroken neus
Het slachtoffer gaf zijn telefoon af en kreeg vervolgens nog meer flinke klappen in zijn gezicht. Toen er twee andere jongens aan kwamen en er iets van zeiden, ging de verdachte ervandoor in de richting van de Ridderlaan. Het slachtoffer liep een gebroken neus, een gekneusde kaak en een bult op zijn hoofd op.

Signalement
De verdachte is een getinte man van ongeveer 20 – 25 jaar oud. Hij is 1.80 – 1.85 meter lang en heeft een normaal postuur. Hij droeg een donkere trainingsbroek met vest en een zwarte muts met een embleem voorop.

Oproep getuigen
Aan getuigen die de straatroof hebben gezien of de verdachte hebben zien vluchten, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844
of anoniem via 0800-7000.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten