Appeltaartconcert (29 januari jl in o.a. WZC Tolsteeg) gemist? Kijk hier

appeltaartpuntOp dinsdagmiddag 29 januari 2013 was er een (gratis) ‘Áppeltaartconcert’ met licht klassieke muziek (én een tapdanseres) in Woonzorgcentrum Tolsteeg aan de Saffierlaan.  Het stond hier & hier keurig vermeld op deze site. De toeschouwers, Huize Tolsteeg-bewoners en buurtbewoners hebben er van genoten. Als je er niet bij was heb je wat gemist.

filmpje
Dankzij de leuke RTV Utrecht-rubriek ‘U in de Wijk’ kunt u alsnog een glimp opvangen van dit ’tapdans-concert’ voor oud & jong. Want  RTVU heeft op 20 februari een U in de Wijk-filmpje uitgezonden over hetzelfde concert zoals dat eveneens op 29 januari, maar dan ’s ochtends, plaatsvond in WZC De Bijnkershoek (Transwijk); zie hieronder:

{youtube}-mNa0QfgiJ8{/youtube}

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten