Vanuit het zolderraam: Neerlandia-project in wording (17)

NeerlandiatBasD16022012Bas Dopheide verblijdde ons onlangs met een serie foto’s van het bouwterrein Neerlandia, gekiekt vanuit zijn zolderraam aan de Verlengde Hoogravenseweg. Bas beloofde voortaan elk weekend zo’n foto te sturen en zie hierbij het eerste vervolgbericht.
NeerlandiaProzeeEOLuchtfoto2009(Plus een luchtfoto uit 2009, waarop te zien is dat het in februari 2013 vrij kale ex-Prozeegebied, tussen Kringloop De ARM en JJ Hamersplantsoen, toen nog vol -krakkemikkige- bebouwing stond.

 uithetraamkiektrend
Mocht U òòk geïnspireerd raken om foto’s vanuit uw zolderraam (in Hoograven, Tolsteeg of Bokkenbuurt) te maken, dan zouden wij die eveneens graag op deze website zetten (mail: redactieaanzet@yahoo.com).
(Overigens plaatst de papieren Wijkkrant Aanzet al jaren  telkens wisselende uit-het-raam-Watertoren-foto’s, vanuit de Jadelaan, in de linkerbovenhoek.)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten