YouTube-kanaal “Station VaartscheRijn”: clips over stationsbouw & spoorwerkzaamheden met muziek van Utrechtse bands

Klik Station Utrecht Vaartsche Rijn: “Van bouwput tot station in de vorm van maandelijks een originele video met muziek van verschillende Utrechtse muzikanten/bands”.; door Pyropix Viral Video Producties.

In opdracht van Strukton & Colijn brengt Pyropix op originele wijze in beeld hoe Station Utrecht Vaartsche Rijn van bouwput tot volwaardig station wordt gebouwd.
Pyropix biedt meer dan een regulier video-archief van een bouwproject. Pyropix pakt uit en heeft deze opdracht, vanuit eigen initiatief tot een populair Utrechts filmproject gemaakt. Elke maand wordt een deel van de gearchiveerde beelden tot een videoclip gemonteerd en ondersteund door een soundtrack van een band/artiest van Utrechtse bodem.

Aan het eind van het bouwproject moeten er zo’n 36 videoclips zijn die in verzameling zowel de bouw van Station Vaartsche Rijn toont alswel een beeld geeft van de Utrechtse muziekscene in een periode van 3 jaar.

{youtube}lV6egCDNOq8{/youtube}

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten