Riddertuiniers aan de Ridderlaan willen flink van zich laten horen

Riddertuin16 ClosUp Sperziebonen

Kort na het eerste webbericht over de Riddertuin aan de Ridderlaan (die er in begin februari 2013 nog niet erg spectaculair bij ligt), alweer nòg een bericht, geschreven door Puk Witte. Het is een inhaalslag want de foto’s dateren uiteraard allemaal uit 2012:

GroenBinnenterreinDiscussieavond21NOVvooral gewerkt
We hebben in 2012 vooral in de Riddertuin gewerkt. Met als nadeel dat de bekendheid en daarmee de toestroom van andere tuiniers nog wat te wensen overlaat. Anderzijds, we zijn pas in juni 2012 echt begonnen en van structuur was er toen nog nauwelijks sprake. Vandaar dat we nu flink van ons willen laten horen!
(Zie: @Riddertuin en/of mail riddertuin@gmail.com; en er komt ook nog een Riddertuin-website)

 als tuin in bloei staat…
Overigens verdient Patricia de Nijs veel credits voor het van de grond komen van dit initiatief. Vanuit haar bedrijfje Wijksupport heeft ze dit project op poten gezet. Op dit moment hebben we het grotendeels van haar overgenomen, maar zonder haar was de tuin er nooit gekomen! Als de tuin in bloei staat is het leuk om belangstellenden rond te leiden en als er een keer plek is in het papieren blaadje (Wijkkrant Aanzet), dan werken wij uiteraard graag mee aan een artikel!

Riddertuin12 Kale-tuin

Riddertuin18 kaal-mensen

 

Riddertuin11OverzichtMuur

 

Riddertuin14 jong groente overzcht

 

Riddertuin15 bloemen jonge groente

 

Riddertuin17 donker-licht mensen

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten