De tuiniers van de Riddertuin (Ridderlaan) zeggen het met foto’s

 Riddertuin6jochieMuurschildering“10 maart staat  de eerste tuindag (van de Riddertuin) weer gepland, de tuin is dan nog wel erg kaal. We hopen dan de grond weer klaar te krijgen voor dit seizoen en wat eerste groente te zaaien”, meldt Puk Witte, namens de tuiniers van de Riddertuin

Sinds 2011 schieten de buurttuinen in Hoograven en Tolsteeg als, eh, gewassen uit de grond. Op deze site en in de papieren Wijkkrant Aanzet kon u meerdere malen buurt(moes)tuinen voorbij zien komen. In 2012 stalen met name de Nijeveldtuin (bij Oudegeinlaan) en de tuin bij WZC Tolsteeg (Saffierlaan) de ‘show’; o.a. met hoog bezoek en een prijs.

Riddertuin4ZonnebloemenRiddertuiniers
Ondertussen deden de de tuiniers van de Riddertuin (Ridderlaan) in 2012 niet aan poespas (althans niet iets dat onze redactie ter ore kwam) en werkten zij kennelijk gewoon stug door om iets moois van hun buurttuin te maken.
Doch onlangs dook er opeens een twitteraccount @Riddertuin op (met een mooie profielfoto er op).Via dit contact ontvingen we weldra dankbaar bijgaande foto’s van Puk Witte

Riddertuin2damemetkleurigelaarsen

Riddertuin5tuinmettegelpaadjes

 

 

Riddertuin3Kleinjochie

 

 

Riddertuin7JochievrouwBlauweaventurijn

Riddertuin1AchtegrBlauweAventurijn

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten