Man (vr 1 feb) aangehouden voor voyeurisme in Hoograven

PolitieLogo7(Laatste update: 05-02-2013 | 10:56)
Vrijdag 1 februari heeft de politie een 31-jarige man uit Utrecht aangehouden voor voyeurisme..

gluurder
De politie kreeg vanaf afgelopen november meerdere meldingen van bewoonsters van de wijk oud-Hoograven over een man die in woningen gluurde. De meldingen kwamen vooral van studentenwoningen en steeds werd het zelfde signalement opgegeven. Het gluren gaf de diverse meldsters een onbehagelijk gevoel.

onopvallend
Vrijdagavond 1 februari besloten enkele agenten om onopvallend de wijk in te gaan om te kijken of ze de man zouden zien. Al snel bleek het raak; om 21.30 uur betrapten agenten de man toen hij naar binnen gluurde op de Ridderlaan. Hij is aangehouden voor het overtreden van Algemene Plaatselijke Verordening (voyeurisme), heeft proces-verbaal gekregen en is aangemeld voor hulpverlening.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten