Politie achtervolgt berijders gestolen scooter vanaf het Smaragdplein en rijdt ze klem op het Salamanderpad

SalamanderpadBijGoylaanIn de nacht van zaterdag 2 op zondag 3 februari heeft de politie na een achtervolging een man aangehouden omdat hij op een gestolen scooter reed.
Tijdens de surveillance zagen agenten rond 05.15 uur vanaf het Smaragdplein een scooter met twee personen erop aan komen rijden. De scooter had geen verlichting aan en was niet voor zien van een kentekenplaat. Bij het zien van de politie ging de bestuurder er vandoor. De agenten zette de achtervolging in.

recidivist
Uiteindelijk kon de bestuurder klemgereden worden op het Salamanderpad ter hoogte van de kruising met ’t Goylaan. De verdachten renden weg. Na een korte achtervolging te voet kon de bestuurder, een 18-jarige man uit Utrecht, worden aangehouden. De bijrijder zag kans uit handen van de politie te blijven. De scooter bleek als gestolen gesignaleerd te staan. Op het bureau bleek dat de verdachte ook nog 49 dagen hechtenis te goed had voor een andere zaak.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten