Lut-Moet-Tellen-kindertheater-drukte in bieb Hoograven (26/1)

Lut Moet Kindertheater-drukte in Bieb Hoograven 2Omstreeks 70 kinderen en hun ouder(s) stormden zaterdagochtend de roltrap of trap op van Bibliotheek Hoograven. Langs de Expositie 10 jaar Aanzet, die daar nog t/m donderdag 31 januari te bewonderen is, maar waarvoor  de kleintjes uiteraard geen enkele belangstelling toonden, opgewonden als zij waren om Ruth Bakker de kindertheatervoorstelling “Loet Moet Tellen” te gaan zien spelen..

Wederom bleek dat kindertheater in de Bieb aan het Smaragdplein vaak veel kids trekt, òf dat de roem van Ruth/Loet haar vooruit gesneld was, òf dat het op zaterdagochtend altijd druk is en dat de bezoekers dan soms aangenaam verrast worden door een leuke voorstelling.
(Zie nog veel méér foto’s op de facebookpagina van Bibliotheek Utrecht)

Lut Moet Kindertheater-drukte in Bieb Hoograven 1a

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten