Za 26 jan 11.00u in Bieb Hoograven: Kindertheater (4+) “Loet moet tellen”

RuthBakkerPortretILoetMoettellenRuthBakkern het kader van de Nationale Voorleesdagen 2013 (t/m 2 februari) trekt zangeres/actrice  Ruth Bakker (‘Rabo Jonge Talentvolle Theatermaker 2012’) met haar prijswinnende kindertheatervoorstelling  Loet Moet Tellen door Nederland en België.
Op zaterdag 26 januari 2013 (11.00-12.30u) doet Ruth  met haar familievoorstelling de Bibliotheek Hoograven (Smaragdplein 100) aan..

voorlezen liedjes poppenspel
Loet Moet Tellen is een vrolijke, interactieve kindertheatervoorstelling vol liedjes en (poppen)spel, gebaseerd op het Prentenboek van het jaar 2013: ‘Nog 100 nachtjes slapen’. Loet gaat voorlezen,  kinderen tellen, muziek maken en nog veel meer

{youtube}IaykmPDf2Qc{/youtube}

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten