Kinderwagen en auto gestolen

logo politieIn een tijdsbestek van enkele dagen zijn in Tolsteeg/Hoograven een kinderwagen en een auto gestolen. De kinderwagen werd donderdag 17 januari  ontvreemd bij het consultatiebureau aan de Oud-Wulvenlaan en is nog steeds spoorloos. Zondagmiddag 20 januari stal een – naar later bleek – dronken man een auto van het Smaragdplein.

 

De diefstal was te zien op camareabeelden, en daarop was te zien dat de man een klein hondje bij zich had. Dit hondje werd diezelfde middag door de politie aangetroffen in de Waalstraat waarna niet veel later de dief verscheen. Hij bleek vier keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben en was niet in het bezit van een rijbewijs. Ee proces-verbaal was zijn deel. De auto werd teruggevonden in de Eemstraat.

 

De kenmerken van de kinderwagen zijn: Bugaboo Cameleon. Zwarte wagen, zandkleurige kap, donkergrijze voetenzak. De kinderwagen is omgebouwd naar de buggystand. Bijzonderheden: aan de kinderwagen was een meerijdplankje verbonden van Kid Sit (zwart met rood zitvlak). Daarnaast zijn ook twee opvallende mutsen gestolen, die zich in de voetenzak bevonden: een van een wasbeer en een witte met kersjes. 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten