Afsluitingen onderdoorgangen rond Station Vaartsche Rijn in 2013. Info-avond 31 januari

VaartscheRijnStationAfsluitingenSpooronderdoorgangen2013ProRail is (met alle ingeschakelde aannemers) aardig op streek met de werkzaamheden rond het Station Vaartsche Rijn (opening in 2015) en de vernieuwing van Station Lunetten e.o. De sporenverdubbelingen zijn in 2012 gerealiseerd, maar ook in 2013 moeten nog talloze werkzaamheden verricht worden; waarvoor, met alle verkeershinder van dien, de spooronderdoorgangen Bleekstraat, Westerkade, Albatrosstraat en Laan van Soestbergen succesievelijk dicht moeten.

Op donderdagavond 31 januari organiseert ProRail in samenwerking met gemeente Utrecht een inloopavond om u te informeren over de geplande werkzaamheden en afsluitingen in 2013. De avond vindt plaats in het ROC Midden Nederland, aan Vondellaan 174 in Utrecht van 19.00 uur tot 21.00 uur. U kunt dan binnenlopen wanneer u wilt.
(Zie ook: http://www.prorail.nl/Publiek/Infraprojecten/Utrecht/Randstadspoor/utrecht-lunetten/nieuws/Pages/2013.aspx)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten