Wim Egz Ensemble zoekt stemmen en oefent ‘Indian Requiem’

muzieknootHet Wim Egz Ensemble, opgericht op 22 maart 2011, bestaat uit circa 20 zangers en zangeressen, voornamelijk uit de wijken Tolsteeg, Hoograven en Lunetten. Het zingt klassieke muziek en wereldmuziek en zoekt nog enkele goede (mannen)stemmen. In januari 2013 wordt begonnen aan het muziekstuk ´Indian Requiem´, gecomponeerd door de dirigent van het koor, Martin Rudolph. Dit eigentijdse stuk beleeft op zaterdag 12 oktober van dit jaar zijn première in Utrecht.

 

Dirigent Martin Rudolph (woonachtig in Lunetten) is een bekende naam  in Utrecht en omgeving. Hij heeft heel wat koren onder zijn hoede, o.a. Zwingin. In 2007 haalde hij met zijn koor De Biltstars de landelijke finale van het televisieprogramma “Korenslag”. Wie meer wil weten over het Wim Egz Ensemble, of er over denkt om lid te worden, kan terecht op www.wimegzensemble.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten