Kinderdagverblijf Jolie houdt gratis musical voor Utrechtse kinderen

musketonKinderdagverblijf Jolie nodigt op zondag 20 januari alle kinderen uit Lunetten en omliggende wijken uit voor de musical ‘De leeuw is los’ in de Musketon. De musical waarin ruim 60 kinderen in de leeftijd tussen 3 en 13 meespelen, valt samen met de verjaardag van directrice Hannie Reuser. ‘Het is voor mij een feest om te zien hoe de fantasie van kinderen opbloeit met muziek en hoe kinderen zich zo sociaal en cognitief ontwikkelen. Mijn wens is dat nog meer kinderen hier mogen van genieten. Daarom nodig ik alle kinderen uit.’

 

De musical ‘De leeuw is los’ is een spannend verhaal over de koning van de dierentuin die op mysterieuze wijze ontsnapt uit zijn kooi. Op avontuurlijke wijze gaan alle dieren van zebra tot olifant samen op pad om de leeuw op te sporen. De musicalsterren zingen tijdens het verhaal de meest uitlopende dierenliedjes. Door samenwerking met dansstudio My Motion, BSO Paradise en BSO Sport wordt er ook veel gedanst in de show. De voorstelling duurt een uur en is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 tot 13 jaar.

 

Musical goed voor ontwikkeling kind
Vanuit Kinderdagverblijf zijn leidsters vanaf vorig jaar zomer druk geweest met plannen en organiseren. ‘We hebben bewust gekozen voor een musical’, vertelt Reuser. ‘Muziek is belangrijk voor een goede sociale en cognitieve ontwikkeling van een kind. Dat vinden wij bij Jolie erg belangrijk. Ook zie je dat kinderen veel socialer worden. In een samenleving waarin het individualisme groeit, vinden we dat eveneens belangrijk. Ik het vind het mooi dat wij kinderen laten zien dat zij samen sterk kunnen zijn.’

 

Veel activiteiten bij kinderdagverblijf Jolie
Kinderdagverblijf Jolie is een particulier kinderdagverblijf, opgericht door Hanny Reuser. Jolie wil de kinderen een veilige plek bieden waarbij zij volledig tot ontplooiing kunnen komen en zichzelf kunnen zijn. Door het ‘brede school’ concept komen kinderen tijdens de kinderopvang en de buitenschoolse opvang in aanraking met de meest uiteenlopende activiteiten zoals drumlessen, alternatieve kunstvormen, drama, fotograferen, sporten of koken.

 

Meer informatie en opgeven
Wie de musical ‘De leeuw is los’ in de Musketon wil bijwonen, moet voor 16 januari een mail sturen naar h.reuser@kdvjolie.nl. Er zullen dan plaatsen worden gereserveerd. Vanaf 10.30 uur worden alle bezoekers op 20 januari van harte welkom geheten met een heerlijke traktatie. Van 11.00 tot 12.00 vindt de voorstelling plaats.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten