Appeltaartconcert in Huize Tolsteeg

zorgcentrumtolsteegMusici van het Nederlands Philharmonisch Orkest geven de komende weken op negen locaties van AxionContinu  ‘AxionContinu AppeltaartConcerten’. De topmusici spelen lichtklassieke muziek. En in de pauze is er…. appeltaart. AxionContinu zet de deuren open voor buurtbewoners en andere muziekliefhebbers. Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. 

Tijdens de concerten worden bekende klassieke nummers gespeeld. Maar ook wat minder bekende muziek en warmbloedige romantiek komen voorbij. Het eerste concert is op donderdag 10 januari in De Schutse in Lopik. Op 29 januari zijn er concerten in De Bijnkershoek aan de Van Bijnkershoeklaan 250 (Transwijk) om 10.30 uur, en om 14.30 uur  in Huize Tolsteeg, Saffierlaan 10 in Tolsteeg.

Naast deze openbare concerten worden de komende maanden ook 45 besloten huiskamerconcerten gegeven voor bewoners van AxionContinu.

Tijdens de viering van de Vrede van Utrecht in juni 2013 wordt de AxionContinu Muziekroute gehouden. Op vijf locaties in Utrecht zijn dan openbare concerten. Dat weekend zijn in de hele stad activiteiten in het kader van de Vrede van Utrecht. Het Nederlands Philharmonisch Orkest en AxionContinu willen met deze concerten klassieke muziek dichtbij mensen brengen die niet (meer) in staat een concertzaal kunnen bezoeken. De Vrede van Utrecht en de van Baarenstichting ondersteunen dit project. AxionContinu is een van de grootste zorgorganisaties voor ouderen in Utrecht, IJsselstein en Lopik.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten