Donderdag 10 januari 2013: Nieuwjaarsreceptie Wijkbureau Zuid

on2008 02Wijkbureau Zuid nodigt inwoners van Tolsteeg, Hoograven en de Bokkenbuurt uit voor de traditionele nieuwjaarsreceptie om samen op het nieuwe jaar te proosten. Door de reorganisatie van de gemeente gaat een aantal medewerkers van Wijkbureau Zuid vanaf 1 januari op een andere plek werken. Op Wijkbureau Zuid komen ook nieuwe mensen. Tijdens de nieuwjaarsreceptie kunt u persoonlijk afscheid nemen van medewerkers die vertrekken en kennismaken met de nieuwe. Donderdag 10 januari, 16.30 – 19.00 uur Wijkbureau Zuid, ’t Goylaan 125 (via ingang achterzijde, aanbellen aub).

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten