Kerst Inn Rotsoord wederom succes

De Kerst Inn was ook zonder sneeuw gezellig (foto Evelien Baljet)Kinderboerderij Nieuw Rotsoord organiseerde¬† zondag 16 december de jaarlijkse Kerst Inn. Er was muziek van de Dixieland Shoppers, een optreden van het Kinderkoor Utrecht Zuid en de kinderen van Gitaarschool Hanneke de Reus traden op.¬† Verder waren er veel activiteiten voor kinderen en volwassenen: bijenwaskaarsen maken, kerststukjes maken en de wintervoorstelling “De Sneeuwman” met aansluitend een workshop sneeuwman maken met wol. Deze middag was ook de opening van het theehuis.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten