Lichtjesavond op begraafplaats Tolsteeg

kaars2De gemeente Utrecht en PCB Uitvaartzorg, Ouwerkerk Uitvaartzorg Utrecht, Uitvaartverzorging H. Agterberg, Dela en Yarden Uitvaartzorg organiseren een Lichtjesavond op begraafplaatsen Tolsteeg en Daelwijck. De begraafplaatsen zijn sfeervol verlicht met olielampjes, fakkels en vuurkorven. Bezoekers krijgen een kaars om op het graf te zetten. Er staat een grote kerstboom waar een persoonlijke gedachte of wens of een persoonlijk item in opgehangen kan worden in een doorzichtige kerstbal. De bomen blijven staan tot en met 6 januari 2013. 

Er is iets warms te drinken en er is muziek en een koor. Met deze bijeenkomst hopen de organisatoren de bezoekers de gelegenheid te geven om samen met anderen de herinnering aan hun overleden dierbare(n) levend te houden. Op Tolsteeg zingt het koor ‘Cantate Zus en Zo’. Er is doedelzakmuziek van de ‘Saint Anthony pipeband’ uit Wijk bij Duurstede. 

 

Waar: begraafplaats Tolsteeg, Opaalweg en begraafplaats Daelwijck, Floridadreef 11.

Wanneer: zondag 16 december tussen 16.00 en 18.00 uur

Iedereen is welkom, toegang is gratis.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten