Nieuw Rotsoord werft voor nieuw theehuis via crowdfunding

TheehuisNRinaanbouwZijkantKinderboerderij Nieuw Rotsoord zoekt nog 8.000 euro om het theehuis in aanbouw te bekostigen. De kinderboerderij gaat proberen dat geld op te halen via ‘crowdfunding ‘ onder alle bewoners in Hoograven en Rivierenwijk.  Eind van het jaar moet het bedrag zijn bereikt.

doneren & betrokken zijn
Angelique Jacobs, beheerder van de kinderboerderij: “Crowdfunding is eigenlijk fondsenwerving onder particulieren, maar dan via internet en social media. Maar het gaat voor ons verder dan alleen geld ophalen. Mensen die doneren willen betrokken zijn, een relatie hebben met de organisatie waar zij geld aan geven. In Hoograven en Rivierenwijk dragen veel mensen Kinderboerderij Nieuw Rotsoord een warm hart toe. We hopen op veel bijdrages, of ze nu klein of groot zijn.”

80% al gefinancierd
Voor de bouw van het nieuwe theehuis is ruim tachtig procent van het bedrag al binnen door bijdrages van de gemeente Utrecht uit het Leefbaarheidsbudget , het Rabobank Initiatief Fonds en het Skanfonds. Rotsoord is daarom al begonnen met de bouw. Tot nu toe kwam een kleine 2.000 euro aan donaties al binnen via reguliere kanalen. Nu gaat Nieuw Rotsoord inzetten op crowdfunding. Voor het einde van het jaar moet het eindbedrag van 8.000 euro zijn gehaald, om te voorkomen dat Rotsoord haar financiële reserves moet aanspreken.

feestelijke opening 16 december
Jacobs vervolgt: “elke donateur, groot of klein, kan rekenen op een cadeautje als tegenprestatie. Donaties vanaf 25 euro krijgen bijvoorbeeld een tegoedbon voor gratis koffie of thee met wat lekkers zoals een taartpunt. Donateurs vanaf 50 euro krijgen een complete zelfgebakken appeltaart. En alle donateurs worden uiteraard uitgenodigd voor de grote opening van het theehuis.” Het theehuis zal feestelijk worden geopend tijdens de Kerst inn op zondag 16 december.

Donateurs kunnen via www.nieuwrotsoord.nl hun bijdrage doen met digitaal bankieren. Belangstellenden kunnen op Facebook (facebook.com/nieuwrotsoord) of via Twitter (@nieuwrotsoord) de voortgang volgen.
Contante donaties zijn op de boerderij ook van harte welkom.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten