Collecteweek Nationaal MS Fonds 19 t/m 24 november

GeefvoorMSCollecte19 24 2012Op maandag 19 november gaat/ging de MS Collecte weer van start.  In deze week gaan ca. 11.000 vrijwilligers op pad om zoveel mogelijk geld op te halen voor Multiple Sclerose (MS).
Het is een hele uitdaging voor de collectanten om in dit jaargetijde, waarin het vroeg donker is en het flink kan regenen, langs de deuren te gaan.

1 op 1000 krijgt MS..
MS is een slopende ziekte die niet alleen de patiënt raakt, maar ook zijn omgeving. Eén op de duizend Nederlanders krijgt MS. De ziekte is de meest voorkomende invaliderende aandoening onder jongeren in Nederland.

collectant door weer & wind
Laat u de collectant niet in de kou staan! Elke collectant kan zich legitimeren. Het Nationaal MS Fonds is te herkennen aan het oranje vlinderlogo. Wie de collectant mist, kan een gift overmaken op giro 5057.

Wilt u meer informatie? Kijk op www.nationaalmsfonds.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten